BELI & MENANG WANG TUNAI RM1000 !!!

Dengan belian minima 9 pek pad herba avail (fc bio sanitary pad) anda akan menerima 1 Pencuci Muka Organik bersaiz 50 ml bernilai RM35 serta 3 tiket cabutan bertuah WANG TUNAI RM1000 !!!

WHATSAPP/SMS : Rina (0197583883) untuk info dan pertanyaan.



Bengkak Tonsil Kecut

As-salam.. hai 😊 .

Lamanya kita tak update blog ni ye. Nampaknya inilah first entry kita untuk tahun 2016 ni hehe. Sungguh tak produktif sekali. Tapi bukan bermakna kita dah tak aktif bisnes taw. Masih sangat aktif. Itu pasal blog pun tak sempat update hehe. Alasan sangat padahal hari-hari dok ulang descendants of the sun kannn 😝


Tujuan saya mengarang entri ni sebab nak share satu testimoni ikids dari customer kita, Puan Siti Hawa. Alhamdulillah syukur sangat-sangat anak beliau serasi dengan ikids. 




Dengan izinNya, bengkak tonsil si comel ni dah surut dari tahap 4 ke tahap 2. Tidur pun dah kurang dengkurnya (disebabkan tonsil bengkak). Memang patut risau kalau anak kecil kita tidur berdengkur sebab tidur mereka akan terganggu dan kes yang teruk pernafasan mereka boleh terhenti seketika. Boleh search info tentang sleep apnea.


Untuk ibu ayah yang anak-anak ada masalah yang sama selalu bengkak tonsil dan selalu demam bolehlah ikhtiar dengan supplemen ikids ni. Ikids ni bukan ubat tapi supplemen untuk menguatkan sistem pertahanan badan anak-anak. Orang dewasa pun boleh makan.



RM68/botol. 

Nak JIMAT? Ada harga PROMOSI jika beli 3 botol ke atas.


Nak tengok testimoni lain boleh klik >> SINI 

Untuk info lanjut :
📞 📞 WHATSAPP/TELEGRAM/SMS 0197583883




Popular Infomation

 

Copyright © ! Inspirasi Sihat&Cantik !. Designed by Whitey Mommy